Betaalwijzen

Veiligheid komt bij ons voorop!
U hebt bij ons meerdere mogelijkheden om uw factuurbedrag te betalen.
Alle betaalwijzen worden financieel afgedekt door de Trusted Shops kopersbescherming.
De veilige versleuteling van de betaalgegevens vindt plaats met 256 Bit SSL en wordt bevestigd door het PCI DSS certificaat.
Dit zorgt voor een hoge veiligheid van de gegevens. Meer over privacy vindt u hier.

Vooruitbetaling (4% betalingskorting)

Als u de betalingsoptie Vooruitbetaling kiest, verlenen wij u 4% korting op de prijs van de producten (excl. btw). Het kortingsbedrag wordt automatisch vermeld in de orderbevestiging. U maakt binnen 14 dagen het factuurbedrag over naar onze rekening en zodra wij de betaling ontvangen hebben, wordt de order direct vrijgegeven, anders vervalt hij.

PayPal

PayPal is een externe online betaaldienst, waarbij u zich met uw bank- of creditkaartgegevens moet hebben aangemeld.

amazon pay

Amazon-klanten kunnen op onze webpagina inloggen en betalen door de eerder op Amazon.de opgeslagen klantgegevens te gebruiken.

Creditkaart

Zodra u de betaalwijze creditkaart (MasterCard, VISA) hebt gekozen, wordt u naar een veilige pagina geleid van de bank die de kaart heeft uitgegeven.


Kartenprüfnummer

Naast het creditkaartnummer en de vervaldatum van de kaart wordt naar een controlenummer gevraagd dat op de kaart afgedrukt is. Bij MasterCard (Card Validation Code - CVC) en bij VISA (Card Verification Value - CVV) is het controlenummer met drie posities aangegeven in het handtekeningveld aan de achterzijde van de creditkaart.

Let op
In afzonderlijke gevallen (bijv. nieuwe klanten, grote bestellingen) behouden wij ons het recht voor om een andere betaalwijze te verlangen dan de betaalwijze die bij de bestelling gekozen is.