Besparingscalculator

Waarom u geld bespaart?

Het principe is heel eenvoudig: wasvezellakens bestaan in vergelijking met gangbaar wasgoed uit zo een dun en gelijktijdig sterk materiaal, dat in vergelijking met gangbaar wasgoed de dubbele hoeveelheid in de wasmachine past. Dat maakt niet alleen uw werk gemakkelijker, minder wassen bespaart ook stroom, water en wasmiddel. Dat is ook goed voor het milieu.

Doe de test:

U gebruikt wegwerplakens, die u na elke behandeling wegdoet? Of gebruikt u lakens van katoen, badstof, flanel of linnen, die u na de behandeling wast? Of geeft u uw wasgoed zelfs af in een wasserij? Bekijk welke kosten gepaard gaan met uw wasgoed en hoeveel u door het gebruik van wasvezellakens van Dr. Güstel kunt besparen. De berekening gaat uit van 252 werkdagen. Gewoon het aantal cliënten aangeven, dat u per dag behandelt.

Aantal behandelingen per dag

0 Behandelingen
0
0

U gebruikt wegwerplakens? Bij 0 behandelingen per dag veroorzaakt het gebruik van wegwerplakens per jaar in totaal 0 EUR. De berekening veronderstelt een prijs van 70 cent per wegwerplaken. Bij gebruik van het 400 maal wasbare wasvezellaken ontstaan 0 EUR aan totale kosten voor aanschaf en met name waskosten (energie, water, wasmiddel).

WAls u op wasvezellakens overstapt, spaart u met name energiekosten ter hoogte van 0 kWh, die hoofdzakelijk door de productie (en de afvalverwerking) van wegwerplakens ontstaan. Hierdoor wordt een hoeveelheid CO2 van 0 kg vermieden. vermeden. Dat komt bijvoorbeeld overeen met een autorit van 0 km, die u met een auto (verbruik: 7 liter / 100 km) had kunnen rijden. Conclusie: door gebruik van wasvezellakens in plaats van wegwerplakens bespaart u niet alleen geld, maar vermindert u ook de uitstoot van CO2. Dat spaart het milieu en uw portemonnee.

0
0

U gebruikt nog altijd katoenen lakens? Bij 0 behandelingen per dag veroorzaakt het gebruik van katoenen, badstof of flanellen lakens per jaar in totaal 0 EUR. aan kosten. De berekening gaat van 252 werkdagen uit. Bij gebruik van de absoluut dunnere wasvezellakens hebt u in totaal slechts kosten ter hoogte van 0 EUR. Omdat u meer dan de dubbele hoeveelheid in de wasmachine/droger kunt doen, verbruikt u minder energie, water en wasmiddel.

De besparing bedraagt bij gebruik van wasvezellakens 0 kWh. Hierdoor wordt een hoeveelheid CO2 van 0 kg vermeden. Dat komt bijvoorbeeld overeen met een autorit van 0 km, die u met een auto (verbruik: 7 liter / 100 km) had kunnen rijden. Conclusie: door gebruik van wasvezellakens in plaats van dikke katoenen lakens bespaart u niet alleen geld, maar vermindert u ook de uitstoot van CO2. Dat spaart het milieu en uw portemonnee.

0
0

U brengt uw katoenen, badstof of flanellen lakens naar de wasserij? Bij 0 behandelingen per dag veroorzaakt dit per jaar in totaal 0 EURaan kosten. De berekening veronderstelt dat de wasserij per kg circa 3,90 EUR in rekening brengt. Omdat wasvezellakens absoluut minder wegen (ca. 100 gram per doek) dan bijv. katoenen lakens (ca. 600 gram per laken), ontstaan in vergelijking ook slechts totale kosten van 0 EUR. Hierdoor wordt minder energie, water en waspoeder verbruikt.

De besparing bedraagt bij gebruik van wasvezellakens 0 kWh.Hierdoor wordt een hoeveelheid CO2 van 0 kg vermeden. Dat komt bijvoorbeeld overeen met een autorit van 0 km, die u met een auto (verbruik: 7 liter / 100 km) had kunnen rijden. Conclusie: door gebruik van wasvezellakens in plaats van dikke katoenen lakens bespaart u niet alleen geld, maar vermindert u ook de uitstoot van CO2. Dat spaart het milieu en uw portemonnee.