Trusted Shops

Onze codex: uw veiligheid

De veiligheid van uw aankoop staat bij ons voorop. Daarom laten wij onze onlineshop jaarlijks controleren door specialisten. In het kader van de Trusted Shops-certificering hebben wij ons onderworpen aan diverse veiligheidstests, die uit meer dan 100 afzonderlijke criteria op de gebieden kredietwaardigheid, veiligheidstechniek, prijstransparantie, informatieplichten, klantenservice en privacy bestonden. En mocht u toch eens problemen ondervinden: via Trusted Shops bieden wij u externe kopersbescherming. Deze geldt bij niet-levering of niet-vergoeding na terugzending van goederen en bij misbruik van creditkaarten.

Over Trusted Shops

Trusted Shops is sinds 1999 met meer dan 10.000 geteste handelaren het toonaangevende kwaliteitskeurmerk voor onlineshops met geïntegreerde kopersbescherming inclusief Trusted Shops-garantie, een geld-terug-garantie gegarandeerd door erkende verzekeringen. Trusted Shops heeft zich gebonden aan de kwaliteitscriteria van Initiative D21. Door op het Trusted Shops-logo rechtsonder op deze homepage te klikken, kunt u zich overtuigen van de echtheid van de certificering. U wordt direct doorgeleid naar de homepage van Trusted Shops. U kunt per onlinesysteem, e-mail of telefoon contact opnemen met het ervaren, meertalige servicecenter van Trusted Shops. Zo wordt uw aankoop op internet: zeker!

Kwaliteit door objectieve testcriteria

wasvezellaken.nl heeft voldaan aan de meer dan 100 kwaliteitscriteria van Trusted Shops om het keurmerk te verkrijgen. Deze criteria worden voortdurend verder ontwikkeld door consumentenorganisaties en instanties op het gebied van gegevensbescherming. De naleving wordt elk jaar opnieuw gecontroleerd door bedrijfsjuristen en IT-experts.

Financiële veiligheid met Trusted Shops-kopersbescherming

U kunt u tot EUR 2.500,- verzekeren tegen verlies van uw betaling in geval van niet-levering of na terugzending van de goederen, onafhankelijk van de wijze van betaling. De verzekeringsperiode bedraagt 30 dagen. De kosten van de kopersbescherming dragen wij voor u! Medewerkers van Trusted Shops ondersteunen u bij eventuele problemen met uw online aankoop. De Trusted Shops-kopersbescherming wordt u eenvoudig na uw bestelling aangeboden.

Trusted Shops wordt uitdrukkelijk aanbevolen door consumentenorganisaties en overheidsinstanties voor veilig inkopen op internet, bijv. door Stiftung Warentest of het Duitse Ministerie van Justitie